Trouwfotograaf & Videograaf Breda

Van harte gefeliciteerd met jullie verloving! Wat een geweldig nieuws dat jullie besloten hebben om te trouwen. Jullie staan aan de start van een van de meest betekenisvolle hoofdstukken in jullie leven, en er komt veel kijken bij de planning hiervan!

Naarmate jullie trouwdag dichterbij komt, is het cruciaal om na te denken over hoe jullie deze unieke momenten willen vastleggen. De herinneringen die jullie op deze dag in Breda zullen maken, zijn niet alleen voor nu maar blijven voor altijd in jullie harten. Foto’s en video’s zullen fungeren als een tijdloos aandenken aan jullie liefde en samenzijn.

De Keuze voor een Trouwfotograaf en Videograaf in Breda
Het kiezen van de perfecte trouwfotograaf en videograaf is een essentieel onderdeel om te garanderen dat jullie momenten op een betoverende wijze worden vastgelegd. In dit opzicht zijn wij, Charlotte en Collin, er om jullie te helpen. Als professionele trouwfotograaf en videograaf in Breda, zijn we gespecialiseerd in het vangen van de magie van jullie speciale dag.

Wij, als team, begrijpen de diepe betekenis en emoties die verbonden zijn met jullie trouwdag. Als zelf ook verloofd stel delen we jullie enthousiasme en voelen we sterk de unieke band die jullie samen hebben. Onze passie voor fotografie en videografie stelt ons in staat om niet alleen de grote, maar ook de kleine, waardevolle momenten en spontane vreugde van jullie speciale dag vast te leggen.

Ons doel is om jullie liefdesverhaal in Breda om te zetten in adembenemende beelden. Wij nemen uitgebreid de tijd om jullie te leren kennen, jullie visie te begrijpen en elk detail van jullie trouwdag zorgvuldig vast te leggen. Of het nu gaat om de romantische ceremonie, de vreugdevolle receptie, of de momenten van liefde die jullie delen met vrienden en familie, wij zorgen ervoor dat deze onvergetelijke momenten voor altijd worden geconserveerd.

Robin & Carlijn
Super blij met de foto's van Shotsbycharlotte! We hebben een geweldige trouwdag gehad mede dankzij de gezellige ontspannen sfeer tijdens de fotoshoot. We kijken nu nog steeds met een glimlach terug op onze dag met mooie foto's en het geweldige filmpje!

Robin & Carlijn
Robin & Lotte
We zijn enorm blij met de prachtige resultaten van de foto’s en video van onze bruiloft! Het is tof om te zien hoe professioneel en tegelijkertijd relaxed Collin en Charlotte aan het werk gaan. Doordat ze volledig zichzelf en gezellig zijn, zorgen ze ervoor dat je je direct op je gemak voelt en ze van jou en je gasten prachtige plaatjes kunnen schieten. Ze zijn flexibel en fijn in de communicatie.

Robin & Lotte
Daan & Carlijn
WAUW, wat een prachtige foto's en wat een hardwerkend koppel zijn Charlotte en Collin. Ze denken goed mee, geven de juiste tips en luisteren naar al onze wensen. Ik kan me geen betere fotograaf voorstellen om onze trouwdag vast te leggen!

Daan & Carlijn
Annelou & Niels
Collin en Charlotte maken prachtige foto's & video én zijn ook nog eens heel gezellig om bij je trouwshoot&-dag te hebben! Ze nemen een ongedwongen en vrolijke sfeer met zich mee, maar weten ook op de juiste manier onopvallend te zijn. In de voorbereiding wordt aan alles gedacht, om te helpen je zo goed mogelijk voor te bereiden. Naderhand heb je razendsnel de foto's in je mail. We zijn heel blij met de herinneringen!

Annelou & Niels