Newborn shoot

Newborn fotograaf & Videograaf


For all the things my hands have held the best by far is you.

Newborn Shoot

Wij zijn Charlotte en Collin, een gepassioneerd duo van fotografen en videografen met een diepgaande liefde voor het vastleggen van nieuw leven en de kostbare momenten die het met zich meebrengt. Onze gezamenlijke reis in de wereld van fotografie en videografie begon met het vastleggen van de liefde tussen koppels op hun trouwdag, maar al snel werden we betoverd door een nieuw en betekenisvol hoofdstuk: de komst van een nieuw familielid. 

Onze Passie voor Newborn Fotografie en Videografie

De geboorte van een baby is een moment van vreugde, tederheid en verwondering. Als ervaren fotografen en videografen begrijpen we de unieke aard van deze gebeurtenis en hebben we ons toegewijd aan het vastleggen van de magische momenten van de eerste dagen van nieuw leven. Onze benadering van newborn fotografie en videografie is gebaseerd op respect voor de kwetsbaarheid van de baby en het koesteren van de band tussen ouder en kind.  

Kijk eens naar ons portfolio, er zitten op dit moment meer trouwfoto’s tussen dan newbornshoots, maar het geeft wel een heel goed beeld van onze stijl

Plan gerust een vrijblijvende online meeting om te bespreken wat je verwacht van de fotoshoot en om te zien of er een goede klik is tussen ons. Je kunt hier een meeting inplannen. 

Charlotte’s Expertise in Newborn Fotografie

Charlotte heeft een speciale affiniteit voor het vastleggen van de zachte en dromerige schoonheid van pasgeboren baby’s. Haar bohemian en artistieke stijl zorgt voor betoverende foto’s die de tederheid en onschuld van de baby weerspiegelen. Ze creëert een rustige en ontspannen sfeer tijdens de shoot, waardoor zowel baby als ouders zich op hun gemak voelen.

Collin’s Vaardigheden in Newborn Videografie

Collin is een meester in het vastleggen van bewegende beelden die het verhaal van jullie pasgeboren baby vertellen. Zijn videografievaardigheden leggen de eerste glimlach, de zachte aanrakingen en de liefdevolle momenten tussen ouders en baby vast. Met oog voor detail en emotie monteert Collin deze beelden tot een ontroerende film die de tederheid van het moment vastlegt.

Waarom Newborn Fotografie en Videografie Belangrijk Zijn

Newborn fotografie en videografie zijn van onschatbare waarde omdat ze de mogelijkheid bieden om de eerste momenten van jullie baby vast te leggen en te bewaren voor de rest van jullie leven. Deze beelden en video’s worden een kostbare herinnering aan de eerste dagen, weken en maanden van nieuw leven. Ze vangen de onschuld, de groei en de liefde die deze bijzondere tijd kenmerken.

Onze Toewijding aan Jullie Nieuwe Gezin

Wij begrijpen dat de komst van een baby een emotioneel en bijzonder moment is. Als jullie newborn fotografen en videografen staan wij klaar om deze tijd met jullie te delen en vast te leggen. Ons doel is om jullie verhaal te vertellen, de liefde te tonen en ervoor te zorgen dat elk moment wordt vereeuwigd. Samen creëren we beelden en video’s die jullie kunnen koesteren en delen met dierbaren.

Wat Shots by Charlotte Uniek Maakt

Wat ons differentieert van andere fotograven is dat wij ons niet beperken tot x aantal fotos. Van ons krijg je gewoon álle bewerkte foto’s die mooi genoeg zijn om af te leveren. Als we 200 fotos schieten in jou sessie, en er zijn er 60 mooi gelukt, krijg jij er gewoon 60. Zijn er 45 goed gelukt? Dan worden het er 45. Maar je krijgt van ons dus in ieder geval álle mooie foto’s, zonder beperkingen en zonder dat je hoeft bij te betalen.

En wat zou Shots by Charlotte zijn zonder video’s? Collin en Charlotte doen natuurlijke alle shoots samen, en daar kan de Newborn Shoot natuurlijk niet bij achterblijven. Naast alle mooie foto’s krijg je ook een prachtige video. Afhankelijk van het beeldmateriaal duurt deze tussen de 50 seconden en 90 seconden.

Ook nemen we speciale fotografie kussens mee waarop jullie kleintje comfortabel kan liggen.

De prijs voor dit alles? Omdat wij in de fase zitten waarin we onze expertise willen verbreden en heel graag jullie shoot opnemen in ons portfolio, bieden wij deze service aan voor 159 euro. Een mooie prijs voor een mooi resultaat!

Onze Nabewerking Stijl voor de newborn shoot

Na de Newborn Shoot zullen wij de beelden zorgvuldig bewerken en retoucheren om ervoor te zorgen dat ze er op hun best uitzien. Dit proces kan kleurcorrectie, het verbeteren van details en het verzachten van huidtinten omvatten. Het doel is om een verzameling foto’s te creëren die de schoonheid en emotie van jullie baby weerspiegelen. Onze stijl is erg bohemian / dreamy, zoals je kunt zien in ons portfolio. We kunnen natuurlijk ook editten op een stijl die jullie mooi vinden, maar in de basis is bohemian / dreamy wel onze core style.

Neem Contact Met Ons Op

Als jullie op zoek zijn naar ervaren professionals om de magie van de eerste dagen van jullie baby vast te leggen, nodigen wij jullie van harte uit om contact met ons op te nemen. Bij Shots by Charlotte & Collin streven wij ernaar om jullie nieuw leven met liefde en respect vast te leggen. Laten we samenwerken om jullie newborn shoots onvergetelijk te maken, zowel in prachtige foto’s als in bewegende herinneringen. Neem nu contact met ons op om jullie unieke verhaal te vertellen. Klik hier om gratis een online kennismakingsgesprek in te plannen, of neem contact op via het contactformulier.

Met liefde en toewijding,

Charlotte & Collin

Newborn shoot
This is for you…

Als jullie binnenkort een kindje verwachten en op zoek zijn naar een fotograaf die dit lieve nieuwe leventje practhig vast legt


Als jullie op zoek zijn naar een fotograaf en videograaf met een unieke stijl.


Als jullie op zoek zijn naar unieke momenten en herinneringen die ik tijdens de dag vast leg.


Als jullie al heel vaak of nog nooit samen voor de camera hebben gestaan. Het maakt bij ons niet uit!


Als jullie nog niet weten wat willen jullie willen, of juist heel goed weet wat je wil. Alles valt te bespreken!


Newborn shoot
Newborn shoot
Newborn shoot
 • Newborn fotografie
 • 295
 • * 1 uur bij jullie op locatie
 • * alle foto's die mooi gelukt zijn
 • * preview van eerste foto's binnen 72 uur
 • * inclusief reiskosten (in Nederland)
 • * inclusief kennismakingsgesprek
 • * binnen 1 week bewerkt
 • * inclusief mini album van jullie kleintje
 • * inclusief video beelden, filmpje van +-1 minuut
 • Neem contact op


Testimonials

What other people say

Robin & Carlijn
Super blij met de foto's van Shotsbycharlotte! We hebben een geweldige trouwdag gehad mede dankzij de gezellige ontspannen sfeer tijdens de fotoshoot. We kijken nu nog steeds met een glimlach terug op onze dag met mooie foto's en het geweldige filmpje!

Robin & Carlijn
Robin & Lotte
We zijn enorm blij met de prachtige resultaten van de foto’s en video van onze bruiloft! Het is tof om te zien hoe professioneel en tegelijkertijd relaxed Collin en Charlotte aan het werk gaan. Doordat ze volledig zichzelf en gezellig zijn, zorgen ze ervoor dat je je direct op je gemak voelt en ze van jou en je gasten prachtige plaatjes kunnen schieten. Ze zijn flexibel en fijn in de communicatie.

Robin & Lotte
Daan & Carlijn
WAUW, wat een prachtige foto's en wat een hardwerkend koppel zijn Charlotte en Collin. Ze denken goed mee, geven de juiste tips en luisteren naar al onze wensen. Ik kan me geen betere fotograaf voorstellen om onze trouwdag vast te leggen!

Daan & Carlijn
Annelou & Niels
Collin en Charlotte maken prachtige foto's & video én zijn ook nog eens heel gezellig om bij je trouwshoot&-dag te hebben! Ze nemen een ongedwongen en vrolijke sfeer met zich mee, maar weten ook op de juiste manier onopvallend te zijn. In de voorbereiding wordt aan alles gedacht, om te helpen je zo goed mogelijk voor te bereiden. Naderhand heb je razendsnel de foto's in je mail. We zijn heel blij met de herinneringen!

Annelou & Niels