Trouwfotograaf & Videograaf

Trouwfotograaf & Videograaf


And they lived happily ever after

Gefeliciteerd! Wat leuk dat jullie gaan trouwen! Nu hoor ik je denken, een trouwfotograaf en videograaf, wat kan ik daar precies van verwachten?

Onze fotografie en videografie gaat over het vertellen van verhalen. De verhalen tussen de mensen, plaatsen en de details van de dag. Documentaire trouwfotografie gaat over het vastleggen van momenten op een manier die tijdloze en kostbare herinneringen creëert die op een natuurlijke manier gebeuren, zonder richting of tussenkomst van de fotograaf. Wij zijn het gelukkigst als onze foto’s & video’s het verhaal van de dag op een natuurlijke en eerlijke manier weergeven.

Trouwfotograaf en Videograaf

Trouwfotografie en Videografie stijl

Wij  leggen bruiloften vast in een creatieve, documentaire stijl, waarbij wij een verhaal creëer van de gebeurtenissen die zich om ons heen afspelen. Wij leggen zowel de kleine details als de grote momenten, allemaal op dezelfde relaxte manier. Wij zullen jullie niet in de weg lopen of vertellen wat jullie moeten doen (mits dat jullie dat graag willen). Of jullie nu gaan trouwen in Nederland of in het buitenland, wij als fotograaf en videografie team zijn er graag bij!

We would love to hear from you!

Wij hebben zowat in elk denkbaar type locatie geschoten. Van traditionele kerken tot industriële pakhuizen, wij hebben het geluk gehad om in zoveel verschillende omgevingen te fotograferen en wij voelen ons net zo op ons gemak in een stedelijke locatie als in een pittoresk kasteel. Wij fotograferen in een natuurlijke, documentaire stijl en leg momenten vast zoals ze zich voor onze ogen voordoen. Geen poses, geen setups, alleen echte momenten die herinneringen worden die een leven lang meegaan.

Mijn foto’s bewerk ik, zoals je op deze site kan zien, in een wat natuurlijke, bohemian stijl waar rustige, warme, zomerse kleuren die tot uiting komen. Ik hou zelf ontzettend van deze warme tinten die elke dag een zomerse dag laten lijken. Dit is wel echt een van de grootste onderscheidende factoren als je voor mij kiest.

Dit is voor jullie;

Als jullie binnenkort gaan trouwen en op zoek zijn naar een fotograaf en videograaf duo die jullie lovestory vast legt.


Als jullie op zoek zijn naar een fotograaf en videograaf met een unieke stijl.


Als jullie op zoek zijn naar unieke momenten en herinneringen die wij tijdens de dag vast leg.


Als jullie al heel vaak of nog nooit samen voor de camera hebben gestaan. Het maakt bij ons niet uit!


Als jullie nog niet weten wat willen jullie willen, of juist heel goed weet wat je wil. Alles valt te bespreken!


Trouwfotograaf en Videograaf – Shots by Charlotte

Wij zijn Collin en Charlotte, twee enthousiaste dertigers met een enorme passie voor het vastleggen van liefdesverhalen. Als trouwfotograaf (dat ben ik, Charlotte) en videograaf (Collin), combineren we onze talenten om jullie bruiloft op een unieke en persoonlijke manier vast te leggen. Wij geloven in de kracht van echte emoties en het vastleggen van die speciale, onvergetelijke momenten.

Als ervaren trouwfotograaf en videograaf zijn we gepassioneerd over het vertellen van jullie liefdesverhaal door onze lenzen. Onze stijl kenmerkt zich door een focus op echte emoties, spontane momenten en de diepe connecties tussen mensen.

Trouwfotografie en Videografie – een duo

Charlotte’s expertise als trouwfotograaf en Collin’s vaardigheden als videograaf vullen elkaar perfect aan, waardoor we een compleet pakket kunnen bieden voor het vastleggen van uw bruiloft. Onze benadering is persoonlijk en afgestemd op jullie unieke verhaal. Wij weten hoe belangrijk jullie grote dag is. Daarom zetten we ons volledig in om elk lachje, elke traan en al die kleine, maar oh zo belangrijke details vast te leggen. Onze stijl? Puur, echt en altijd op zoek naar die ene, onbewaakte blik of een spontane omhelzing. Wij zijn er voor jullie, om elk moment vast te leggen en om te zetten in blijvende herinneringen.

Een foto en video team dat met jullie meeleeft

Voor ons is elke bruiloft uniek en een nieuwe kans om een prachtig verhaal te vertellen. We houden ervan om deel uit te maken van jullie speciale dag en voelen ons vereerd om jullie liefdesverhaal door onze camera’s te mogen vertellen. Het is voor ons meer dan alleen foto’s en video’s maken; het gaat om het vangen van de sfeer, de emoties en de liefde die jullie dag zo bijzonder maakt.

Trouwfotograaf en videograaf in een

Wij zijn meer dan alleen uw trouwfotograaf en videograaf; kiezen voor ons betekent kiezen voor een persoonlijke aanpak. We zijn hier om jullie te ondersteunen, te adviseren en natuurlijk om de mooiste herinneringen te creëren. Samen met jullie willen we ervoor zorgen dat jullie bruiloft niet alleen een dag is om nooit te vergeten, maar ook een verhaal dat voor altijd voortleeft in prachtige beelden.

Mocht je vragen over hebben, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. 

Get in touch!


Testimonials

Reviews Trouwfotograaf & Videograaf

Robin & Carlijn
Super blij met de foto's van Shotsbycharlotte! We hebben een geweldige trouwdag gehad mede dankzij de gezellige ontspannen sfeer tijdens de fotoshoot. We kijken nu nog steeds met een glimlach terug op onze dag met mooie foto's en het geweldige filmpje!

Robin & Carlijn
Robin & Lotte
We zijn enorm blij met de prachtige resultaten van de foto’s en video van onze bruiloft! Het is tof om te zien hoe professioneel en tegelijkertijd relaxed Collin en Charlotte aan het werk gaan. Doordat ze volledig zichzelf en gezellig zijn, zorgen ze ervoor dat je je direct op je gemak voelt en ze van jou en je gasten prachtige plaatjes kunnen schieten. Ze zijn flexibel en fijn in de communicatie.

Robin & Lotte
Daan & Carlijn
WAUW, wat een prachtige foto's en wat een hardwerkend koppel zijn Charlotte en Collin. Ze denken goed mee, geven de juiste tips en luisteren naar al onze wensen. Ik kan me geen betere fotograaf voorstellen om onze trouwdag vast te leggen!

Daan & Carlijn
Annelou & Niels
Collin en Charlotte maken prachtige foto's & video én zijn ook nog eens heel gezellig om bij je trouwshoot&-dag te hebben! Ze nemen een ongedwongen en vrolijke sfeer met zich mee, maar weten ook op de juiste manier onopvallend te zijn. In de voorbereiding wordt aan alles gedacht, om te helpen je zo goed mogelijk voor te bereiden. Naderhand heb je razendsnel de foto's in je mail. We zijn heel blij met de herinneringen!

Annelou & Niels
Trouwen Nomade Beach House
Trouwen Finca Mallorca

Prijzen Trouwfotograaf & Videograaf

 • Trouwfotograaf & Videograaf
 • EUR3499
 • * 10 uur fotografie door Charlotte
 • * 10 uur videografie door Collin
 • * minimaal 350 hoge resolutie bewerkte foto's
 • * preview van eerste foto's binnen 72 uur na de bruiloft
 • * inclusief reiskosten (in Nederland)
 • * inclusief kennigsmakingsgesprek
 • * levertijd: 6 weken
 • neem contact op
 • ACTIE (Tijdelijk)
 • EUR2999
 • * 10 uur fotografie door Charlotte
 • * 10 uur videografie door Collin
 • * minimaal 350 hoge resolutie bewerkte foto's
 • * preview van eerste foto's binnen 72 uur na de bruiloft
 • * inclusief reiskosten (in Nederland)
 • * inclusief kennigsmakingsgesprek
 • * levertijd: 6 weken
 • Neem Contact Op
Trouwfotograaf & Videograaf Shots by Charlotte

About us: Trouwfotograaf Charlotte

Hallo, ik ben Charlotte! Als jullie trouwfotograaf breng ik mijn liefde voor kunst, emotie en echte verhalen tot leven in elke foto die ik maak. Mijn aanpak is simpel: ik zoek naar de ongeschreven momenten, de spontane lachjes en de stille blikken van liefde die jullie dag zo bijzonder maken. Voor mij gaat trouwfotografie niet alleen over het vastleggen van beelden; het gaat over het vastleggen van gevoelens, het creëren van herinneringen die jullie voor altijd zullen koesteren.

Een oog voor detail als trouwfotograaf

Elke bruiloft is een nieuw verhaal, een unieke reis. Ik streef ernaar om de essentie van jullie dag te vangen, van de kleine details tot de grote emoties. Mijn stijl is een mix van documentaire en artistieke fotografie, altijd met een focus op het natuurlijke en authentieke. Ik ben er om jullie liefdesverhaal te vertellen, in beelden die spreken en ontroeren.

Fun fact trouwfotograaf: Charlotte

Mijn allereerste bruiloft als trouwfotograaf was een grootse bruiloft in Dubai met meer dan 1500 gasten en vol Arabische gebruiken! Ik was toen nog nieuw in het vak en had eerlijk gezegd geen idee wat er allemaal om me heen gebeurde. Maar wat een ervaring was dat! Te midden van de gebeurtenissen, de cultuur en de gebruiken, vond ik mijn passie en wist ik dat dit was wat ik wilde doen. Die dag, omringd door zoveel nieuwe indrukken, heeft mij gevormd tot de fotograaf die ik nu ben.

About us: Videograaf Collin

Wat begon als een manier om samen tijd door te brengen met Charlotte, groeide uit tot een diepe passie voor het vastleggen van bruiloften op video. Elke bruiloft is voor mij als videograaf een kans om een uniek verhaal te vertellen, een verhaal dat niet alleen gezien, maar ook gevoeld kan worden. Mijn stijl is dynamisch en emotioneel, altijd op zoek naar die onverwachte momenten die een bruiloft zo speciaal maken. Het is ongelooflijk belonend om de vreugde, de tranen en het gelach van jullie speciale dag vast te leggen in een film die generaties lang gekoesterd zal worden.

Fun fact videograaf: Collin

Als je me tijdens een bruiloft als videograaf even kwijt bent, is de kans groot dat je me bij de taartentafel vindt! Ik ben namelijk dol op taart. Het is een soort handelsmerk geworden – Collin, de videograaf die altijd te vinden is bij de heerlijkste taarten. Maar geen zorgen, zelfs als ik me even overgeef aan mijn zoete passie, mis ik nooit een belangrijk moment van jullie dag!


Onze Trouwvideo's


Bekijk ze allemaal op @shotsbycharlotte op Youtube