Dieren

Dieren fotografie


Some things just fill your heart without trying.

Als je net als mij bent, dan zijn je huisdieren alles voor je! Ik weet hoe het is.. je bent net altijd op het verkeerde moment als je hond de verkeerde kant op kijk. Honden, katten of paarden zijn zulke belangrijke onderdelen van ons leven, het is geweldig om ze voor eeuwig vast te kunnen leggen op de manier waarop ze zijn!

Mijn unieke stijl van hondenfotografie stelt me in staat om me te concentreren op het maken van mooie en moderne portretten als een eerbetoon aan je prachtige huisdier.

Of je nu thuis je hond wil vast leggen, in het bos of op een andere favoriete plek van jou en je huisdier, het kan allemaal!

This is for you…

Als je een huisdier hebt die veel voor je betekend en je dit voor eeuwig vast wil leggen.


Als je altijd precies op het verkeerde moment een foto van je huisdier wil maken.


Als jullie graag een waardevolle herinnering van je huisdier willen om aan de muur te hangen of een album van te maken.


Als je opzoek bent naar een professionele fotograaf die liefde voor dieren heeft en het geduld om je dier vast te leggen.


Als je op zoek bent naar een unieke ervaring met je huisdier en/of je familie!Testimonials

Our Customers

Bart & Marianne
Bedankt voor het fotograferen van onze bruiloft. Onze ervaring om met jou samen te werken was fantastisch en de foto's die je hebt gemaakt zijn uitstekend en hebben echt de magie van de dag vastgelegd. - Bart en Marianne

Bart & Marianne
Maikel & Dianne
Charlotte, dankje, dankje, dankje! Je bent een expert om iedereen zich goed, gelukkig en mooi te laten voelen. Oh, en een geweldige fotograaf ook! Bedankt voor de mooie foto's van onze bruiloft. - Maikel en Dianne

Maikel & Dianne
Robin & Carlijn
Super blij met de foto's van Shotsbycharlotte! We hebben een geweldige trouwdag gehad mede dankzij de gezellige ontspannen sfeer tijdens de fotoshoot. We kijken nu nog steeds met een glimlach terug op onze dag met mooie foto's en het geweldige filmpje!

Robin & Carlijn