Dieren

Dieren fotografie


Some things just fill your heart without trying.

Als je net als mij bent, dan zijn je huisdieren alles voor je! Ik weet hoe het is.. je bent net altijd op het verkeerde moment als je hond de verkeerde kant op kijk. Honden, katten of paarden zijn zulke belangrijke onderdelen van ons leven, het is geweldig om ze voor eeuwig vast te kunnen leggen op de manier waarop ze zijn!

Mijn unieke stijl van hondenfotografie stelt me in staat om me te concentreren op het maken van mooie en moderne portretten als een eerbetoon aan je prachtige huisdier.

Of je nu thuis je hond wil vast leggen, in het bos of op een andere favoriete plek van jou en je huisdier, het kan allemaal!

This is for you…

Als je een huisdier hebt die veel voor je betekend en je dit voor eeuwig vast wil leggen.


Als je altijd precies op het verkeerde moment een foto van je huisdier wil maken.


Als jullie graag een waardevolle herinnering van je huisdier willen om aan de muur te hangen of een album van te maken.


Als je opzoek bent naar een professionele fotograaf die liefde voor dieren heeft en het geduld om je dier vast te leggen.


Als je op zoek bent naar een unieke ervaring met je huisdier en/of je familie!Testimonials

Our Customers

Robin & Carlijn
Super blij met de foto's van Shotsbycharlotte! We hebben een geweldige trouwdag gehad mede dankzij de gezellige ontspannen sfeer tijdens de fotoshoot. We kijken nu nog steeds met een glimlach terug op onze dag met mooie foto's en het geweldige filmpje!

Robin & Carlijn
Robin & Lotte
We zijn enorm blij met de prachtige resultaten van de foto’s en video van onze bruiloft! Het is tof om te zien hoe professioneel en tegelijkertijd relaxed Collin en Charlotte aan het werk gaan. Doordat ze volledig zichzelf en gezellig zijn, zorgen ze ervoor dat je je direct op je gemak voelt en ze van jou en je gasten prachtige plaatjes kunnen schieten. Ze zijn flexibel en fijn in de communicatie.

Robin & Lotte
Daan & Carlijn
WAUW, wat een prachtige foto's en wat een hardwerkend koppel zijn Charlotte en Collin. Ze denken goed mee, geven de juiste tips en luisteren naar al onze wensen. Ik kan me geen betere fotograaf voorstellen om onze trouwdag vast te leggen!

Daan & Carlijn
Annelou & Niels
Collin en Charlotte maken prachtige foto's & video én zijn ook nog eens heel gezellig om bij je trouwshoot&-dag te hebben! Ze nemen een ongedwongen en vrolijke sfeer met zich mee, maar weten ook op de juiste manier onopvallend te zijn. In de voorbereiding wordt aan alles gedacht, om te helpen je zo goed mogelijk voor te bereiden. Naderhand heb je razendsnel de foto's in je mail. We zijn heel blij met de herinneringen!

Annelou & Niels