Trouwen in het Buitenland

Trouwfotograaf & Videograaf


And they lived happily ever after

Gefeliciteerd! Wat leuk dat jullie gaan trouwen! Nu hoor ik je denken, een trouwfotograaf, wat kan ik daar precies van verwachten?

Mijn fotografie gaat over het vertellen van verhalen. De verhalen tussen de mensen, plaatsen en de details van de dag. Documentaire huwelijksfotografie gaat over het vastleggen van momenten op een manier die tijdloze en kostbare herinneringen creëert die op een natuurlijke manier gebeuren, zonder richting of tussenkomst van de fotograaf. Ik ben het gelukkigst als mijn foto’s het verhaal van de dag op een natuurlijke en eerlijke manier weergeven.

Ik fotografeer bruiloften in een creatieve, documentaire stijl, waarbij ik een verhaal creëer van de gebeurtenissen die zich om mij heen afspelen. Ik fotografeer zowel de kleine details als de grote momenten, allemaal op dezelfde relaxte manier. Ik zal je niet in de weg lopen of je vertellen wat je moet doen (mist dat jullie dat graag willen). Of je nu een Nederlandse bruiloft hebt of ergens ter wereld gaat trouwen, I would love to hear from you!

Ik heb in zowat elk denkbaar type locatie geschoten. Van traditionele kerken tot industriële pakhuizen, ik heb het geluk gehad om in zoveel verschillende omgevingen te fotograferen en ik voel me net zo op mijn gemak in een stedelijke locatie als in een pittoresk kasteel. Ik fotografeer in een natuurlijke, documentaire stijl en leg momenten vast zoals ze zich voor mijn ogen voordoen. Geen poses, geen setups, alleen echte momenten die herinneringen worden die een leven lang meegaan.

Mijn foto’s bewerk ik, zoals je op deze site kan zien, in een wat zweverige, bohemian stijl waar rustige, warme, zomerse kleuren tot uiting komen. Ik hou zelf ontzettend van deze warme tinten die elke dag een zomerse dag laten lijken. Bij andere fotografen zie je vaak wat hardere kleuren. Dit is wel echt een van de grootste onderscheidende factoren als je voor mij kiest. De foto’s die ik maak en bewerk hebben allemaal een dromerige “glow” die die romantiek van de dag erg goed naar voren laat komen.

Als extra gaat mijn partner altijd mee. Deze schiet video’s en monteert deze als een after-movie in dezelfde bohemian stijl als mijn foto’s. Het is niet de vervanging van een videograaf die de hele dag vast legt, maar een fantastische extra die wij leveren om de highlights van jullie dag ook op videoformaat te hebben.

Naast bruiloften in Nederland, fotografeer ik ook bruiloften in het buitenland. Ik heb hier al veel ervaring mee opgedaan in verschillende prachtige locaties, zoals Dubai, Mallorca, Ibiza en België. Dit betekent dat ik jullie droombruiloft op elke gewenste locatie kan vastleggen! Het goede nieuws is dat de prijs voor mijn diensten hetzelfde blijft als voor bruiloften in Nederland. Alleen de reiskosten komen er bovenop.

Bruiloften in het buitenland hebben vaak een extra magisch tintje, omdat je vaak trouwt op een bijzondere locatie met een schitterend uitzicht. Ik vind het fantastisch om dit vast te leggen en zo de sfeer van de omgeving mee te nemen in de foto’s. Daarnaast is het ook leuk om de verschillende culturele aspecten te ontdekken en vast te leggen. Ik ben altijd enthousiast om nieuwe locaties te ontdekken en mijn ervaringen met jullie te delen.

Als trouwfotograaf in het buitenland weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om goede communicatie te hebben. We zullen van tevoren uitgebreid bespreken wat jullie wensen zijn en wat er allemaal nodig is om jullie droombruiloft vast te leggen. Ook zal ik jullie adviseren over eventuele vergunningen die nodig zijn voor het fotograferen op bepaalde locaties. Op deze manier zorgen we er samen voor dat jullie een onvergetelijke dag hebben en dat deze momenten voor altijd worden vastgelegd in prachtige foto’s.

Kortom, of jullie nu kiezen voor een bruiloft in Nederland of in het buitenland, ik ben er klaar voor om jullie verhaal op een natuurlijke en creatieve manier vast te leggen. Ik zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jullie dag wordt vastgelegd op de manier zoals jullie dat willen en dat de herinneringen voor altijd blijven bestaan. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of om jullie plannen te bespreken.

Mocht je vragen over hebben, schroom dan niet om contact op te nemen.

Get in touch!

Trouwfotografie
This is for you…

Als jullie binnenkort gaan trouwen en op zoek zijn naar een fotograaf die jullie lovestory vast legt.


Als jullie op zoek zijn naar een fotograaf met een unieke stijl.


Als jullie op zoek zijn naar unieke momenten en herinneringen die ik tijdens de dag vast leg.


Als jullie al heel vaak of nog nooit samen voor de camera hebben gestaan. Het maakt bij ons niet uit!


Als jullie nog niet weten wat willen jullie willen, of juist heel goed weet wat je wil. Alles valt te bespreken!Testimonials

What other people say

Robin & Carlijn
Super blij met de foto's van Shotsbycharlotte! We hebben een geweldige trouwdag gehad mede dankzij de gezellige ontspannen sfeer tijdens de fotoshoot. We kijken nu nog steeds met een glimlach terug op onze dag met mooie foto's en het geweldige filmpje!

Robin & Carlijn
Robin & Lotte
We zijn enorm blij met de prachtige resultaten van de foto’s en video van onze bruiloft! Het is tof om te zien hoe professioneel en tegelijkertijd relaxed Collin en Charlotte aan het werk gaan. Doordat ze volledig zichzelf en gezellig zijn, zorgen ze ervoor dat je je direct op je gemak voelt en ze van jou en je gasten prachtige plaatjes kunnen schieten. Ze zijn flexibel en fijn in de communicatie.

Robin & Lotte
Daan & Carlijn
WAUW, wat een prachtige foto's en wat een hardwerkend koppel zijn Charlotte en Collin. Ze denken goed mee, geven de juiste tips en luisteren naar al onze wensen. Ik kan me geen betere fotograaf voorstellen om onze trouwdag vast te leggen!

Daan & Carlijn